burger

Мінреінтеграції передало стенди з найпоширенішими вибухонебезпечними предметами для шкіл Шульгинської громади

Опубліковано 9 Листопада 2021 року, о 16:09

Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України в рамках реалізації заходів щодо підвищення рівня обізнаності щодо правил поведінки в ситуаціях, пов’язаних з вибухонебезпечними предметами було виготовлено та передано для закладів загальної середньої освіти комплекти наочних посібників-стендів «Міни та вибухонебезпечні предмети» із зображенням об’ємних найпоширеніших вибухонебезпечних предметів.

Так, комплекти таких стендів передано в чотири навчальні заклади Шульгинської сільської територіальної громади Луганської області та презентовано в центрі культурного простору 15 жовтня поточного року  під час проведення заходів з його відкриття.

Дані стенди призначені для використання під час навчань дітей правилам безпечної поведінки в ситуаціях, пов’язаних з мінами та вибухонебезпечними предметами.

Мінреінтеграції наголошує, що знати як виглядають вибухонебезпечні предмети недостатньо, необхідно знати та неухильно дотримуватись елементарних правил поведінки, що є запорукою збереження як власного життя, так і оточуючих.

Так, за перше півріччя 2021 року співробітники Мінреінтеграції провели понад 50 інформаційно-роз’яснювальних заходів з мінної безпеки у 18 територіальних громадах Донецької та Луганської областей.

Нагадаємо, що на залізничних станціях Києва, Дніпра, Одеси, Харкова та Львова протягом жовтня-листопада 2021 року транслюється  відеоролик «Інформування про мінну небезпеку», розроблений Мінреінтеграції.