burger

17 листопада відбудеться наступний відбір переможців на отримання пільгових іпотечних кредитів

Опубліковано 15 Листопада 2021 року, о 15:58

17 листопада 2021 року о 13:00 Державним фондом сприяння молодіжному житловому будівництву буде здійснено наступний відбір переможців з числа кандидатів на отримання кредитів в рамках проєкту «Житлові приміщення для внутрішньо переміщених осіб».

Процедура буде здійснена шляхом випадкового вибору за допомогою генератора випадкових чисел із застосуванням програмного забезпечення RandomPicker, яке запропоноване Міжнародним консультантом (IPC GmbH), погоджене KfW та відповідає вимогам законодавства щодо захисту персональних даних.

Заплановано здійснення відбору 100 переможців з числа зареєстрованих кандидатів.

За результатами проведеного відбору регіональні управління Держмолодьжитла не пізніше ніж наступного робочого дня повідомлять переможців про необхідність подання документів, визначених Порядком.

Окрім того, перелік переможців проведеного відбору буде опубліковано на офіційному веб-сайті Держмолодьжитла та його регіональних управлінь.

З метою забезпечення всебічного контролю за відбором переможців з числа зареєстрованих у реєстрі кандидатів процедура відбору буде здійснюватися за участю представників Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, Міжнародного консультанта та Держмолодьжитла.

Трансляція відбору відбуватиметься на YouTube каналі Держмолодьжитла.

Звертаємо увагу!

Формування реєстру припиняється на добу, протягом якої здійснюється відбір переможців з числа зареєстрованих у реєстрі кандидатів. Прийом заяв від кандидатів для включення до реєстру буде відновлено з наступного дня після проведення відбору.

Заяви подаються через портал Дія за посиланням.

Технічна реалізація послуги була здійснена за підтримки Міністерства цифрової трансформації України.