burger

На КПВВ «Станиця Луганська» встановили сучасні системи перевірки багажу

Опубліковано 19 Листопада 2021 року, о 11:18

Громадяни, які мають намір перетнути лінію дотику через контрольний пункт в’їзду-виїзду «Станиця Луганська» відтепер зможуть зробити це без додаткових затримок при перевірці багажу. Пришвидшити процедуру дозволять чотири рентгено-телевізійні системи – сканери для перевірки багажу та малих вантажів, встановлені у режимній зоні КПВВ.

Системи оснащені рентгенівськими генераторами, детекторними модулями, механічними та конвеєрними конструкціями, а також комп’ютерною платформою. Крім того, за потреби сканери можна обладнати допоміжною програмою для напівавтоматичного виявлення вибухонебезпечних та наркотичних речовин, що є актуальним питанням для недопущення переміщення через лінію дотику зброї, наркотичних речовин, тощо. Це дозволить встановити додатковий рівень безпеки для громадян.

Режимна зона КПВВ облаштована фахівцями державного підприємства “Реінтеграція та відновлення” за координації Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України та за підтримки ПРООН, Європейського Союзу в рамках Програми ООН з відновлення та розбудови миру.

Нагадаємо, у жовтні завершилася модернізація режимної зони КПВВ «Станиця Луганська». До кінця року плануються завершити роботи у сервісній зоні, аби довести КПВВ до єдиного стандарту, встановленого раніше на КПВВ«Щастя» та «Новотроїцьке».