burger

Денис Шмигаль та Ірина Верещук проінспектували оновлений фізкультурний центр «Олімп» на Луганщині

Опубліковано 26 Листопада 2021 року, о 15:19

Сьогодні, 26 листопада, Глава Уряду Денис Шмигаль та Віце-прем’єр-міністр — Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук перебувають з робочою поїздкою в Луганській області. В рамках візиту посадовці відвідали обласний фізкультурний центр «Олімп», який спеціалізується на реалізації здібностей обдарованих молодих спортсменів.

В даному закладі, у межах програми Президента України «Велике будівництво», було зведено залу спортивної гімнастики, а також триває реконструкція тренажерної зали. Очікується, що реконструкція буде завершена до кінця наступного року. Наразі вже виконано демонтажні роботи, зроблено фундамент та збудовано каркас майбутньої зали. До слова, новозбудована гімнастична зала стане основним місцем підготовки гімнастів не лише з області, але й зі збірної команди України.

Крім того, делегація також оглянула початок будівництва легкоатлетичного манежу та будинків для проживання спортсменів під час тренувальних зборів.

Зазначимо, що будівництво легкоатлетичного манежу Луганського обласного фізкультурного центру «Олімп» реалізовується в межах субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію інфраструктурних проєктів та розвиток об’єктів соціально-культурної сфери.