burger

Мінреінтеграції передало навчальні матеріали з протимінної безпеки до закладів освіти Вугледарської громади

Опубліковано 1 Грудня 2021 року, о 10:11

Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України направило до закладів освіти Вугледарської територіальної громади тематичні навчальні матеріали з протимінної безпеки. Такі заходи покликані зменшити кількість нещасних випадків серед цивільного населення пов’язаних з вибухонебезпечними предметами, особливо дітей шкільного віку.

Громада отримала 11 комплектів навчальних посібників-стендів «Міни та вибухонебезпечні предмети» з 3D-зображенням найпоширеніших вибухонебезпечних предметів та 1343 навчальних посібників-книг у вигляді коміксу «Мінна безпека Не без Пека». Це зроблено з метою підтримки населення Вугледарської територіальної громади та збільшення рівня обізнаності про ризики і небезпеки, що несуть вибухонебезпечні предмети. Навчальний матеріал, розроблений Мінреінтеграції, сприятиме ефективнішому проведенню вчителями тематичних лекцій у закладах освіти.

Слід відзначити, що саме Вугледарська територіальна громада одна з перших, на території якої утворено та проведено установче засідання Координаційної групи з питань протимінної діяльності.

Нагадаємо, раніше Мінреінтеграції провело інформування з протимінної безпеки на КПВВ «Станиця Луганська».