burger

Мінреінтеграції організувало навчання з протимінної безпеки у столичній школі №102

Опубліковано 3 Грудня 2021 року, о 16:55

Представники Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України провели інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо правил поведінки в ситуаціях, пов’язаних з вибухонебезпечними предметами на запрошення спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 102 міста Києва.

Працівники Директорату реінтеграції та гуманітарного розмінування Мінреінтеграції провели для учнів столичної школи серію лекцій з використанням відповідних наочно-інформаційних матеріалів, відеороликів та стендів із 3D-зображенням вибухонебезпечних предметів.

Завдяки такому заходу учні змогли дізнатися про реальну загрозу, яку становлять для життя та здоров’я міни й інші вибухонебезпечні предмети. Для закріплення знань слухачі отримали тематичний матеріал, а саме навчальні посібники-книги у вигляді коміксу «Мінна безпека Не без Пека» та розмальовки «Мінна безпека», розроблені Мінреінтеграції.

Міністерство регулярно проводить заходи з підвищення рівня обізнаності населення та навчання правилам безпечної поведінки із вибухонебезпечними предметами у закладах освіти по всій Україні для учнів різної вікової категорії.