burger

Ірина Верещук: «Мінреінтеграції розробляє Стратегію направлену на інформаційну боротьбу проти агресора»

Опубліковано 14 Грудня 2021 року, о 15:34

14 грудня 2021 року, в ефірі телеканалу «ДОМ» Віцепрем’єр-міністр — Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук розповіла про стратегію інформаційної боротьби з Російською федерацією, яка у майбутньому буде представлена міністерством. 

«Ми будемо покращувати контент, це дійсно важливо, нам потрібно зробити так, щоб історії успіху доносилися до людей, які сьогодні не знають про них. Ми маємо показувати, що відбувається насправді», – прокоментувала вона.

Ірина Верещук додала, що українські ЗМІ повинні демонструвати баланс думок між людьми, які знаходяться на тимчасово окупованих територіях. Наразі в міністерстві розробляється ціла стратегія, яка буде спрямована на ефективну інформаційну комунікацію з людьми, до яких не доходить сигнал української хвилі.

«Нам є над чим працювати: це і друковані ЗМІ, це й інтернет ЗМІ, це і радіо. Нам потрібно знайти можливості підсилити сигнал. Ось такі є завдання, якщо ми говоримо про тактику. Стратегія буде написана і представлена, ми представимо своє бачення, як міністерство бачить свою роль в інформаційній боротьбі проти агресора», – резюмувала Віцепрем’єр-міністр — Міністр з питань реінтеграції ТОТ.