burger

Мінреінтеграції передало навчальні матеріали щодо правил мінної безпеки до Гірської громади на Луганщині

Опубліковано 3 Лютого 2022 року, о 15:00

Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України передало партію інформаційних та навчальних матеріалів для облаштування консультаційних пунктів у Гірській міській територіальній громаді на Луганщині, яка розташована на лінії дотику із тимчасово окупованими територіями.

У Гірській громаді триває робота з організації консультаційних пунктів для підвищення обізнаності громадян щодо небезпеки, яку несе необережне поводження із мінами та іншими вибухонебезпечними предметами. У цих пунктах здійснюватиметься прийом громадян та консультація щодо правил мінної безпеки. Задля проведення ефективніших інформаційно-роз’яснювальних заходів, Мінреінтеграції надало Гірській громаді партію навчальних матеріалів.

Нагадаємо, Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України регулярно проводить тренінги та лекції стосовно правил поводження із мінами та вибухонебезпечними предметами. Зокрема, у січні такі заходи відбулися у школах Мар’їнської територіальної громади на Донеччині та навчальних закладах Лисичанської територіальної громади  на Луганщині.