burger

Ірина Верещук: “Законопроєкт №6403 відновить економіку прифронтових районів”

Опубліковано 17 Лютого 2022 року, о 17:14

Віцепрем’єр-міністр – Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук переконана, що відновити повноцінне життя у прифронтових районах можна вже найближчим часом – за умов, якщо будуть втілені у реальність урядова Стратегія економічного розвитку Донецької та Луганської областей, а також відповідні закони, які, зокрема, забезпечать спеціальні пільгові умови для бізнесу та захист інвестицій.

«Жити та працювати так само як і в інших областях України, заробляти й почуватися у безпеці – саме цього зараз потребують мешканці Донеччини та Луганщини, – сказала Ірина Верещук. – Розроблена експертами, ухвалена Урядом Стратегія економічного розвитку регіону, а також закони, які забезпечують її реалізацію, створюють кращі передумови для успішного ведення тут бізнесу, збільшення кількості робочих місць, поліпшення добробуту».

Вона наголосила, що завдання влади – надати умови розвитку громадам, які страждають від згубного впливу війни.

«Переконана, що депутатський корпус підтримає ініціативи, спрямовані на відновлення економічного розвитку регіону», – зауважила Ірина Верещук.

Нагадаємо, цього тижня парламентський Комітет з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій одноголосно підтримав законопроєкт № 6403 «Про запровадження спеціального режиму господарської діяльності на території пріоритетного розвитку в Донецькій та Луганській областях», який з’явився за ініціативи Міністерства з питань реінтеграції та був розроблений спільно із парламентарями.