burger

Хімічна зброя в Україні – це хвороблива уява путіна, але з боку росії ми маємо бути готовими до будь-чого – Ірина Верещук

Опубліковано 23 Березня 2022 року, о 14:33

Віцепрем’єр-міністр України Ірина Верещук в інтерв’ю польському TVP World поділилась думкою, з якою метою окупанти можуть розганяти фейки про начебто наявність в Україні хімічної зброї або біологічних лабораторій.

«Якщо російський диктатор розлого описує або говорить у своїх інтерв’ю про хімічні лабораторії та біологічну зброю в Україні, що точно є неправдою, то ми маємо розуміти: він може застосувати хімічну зброю», – попередила Віцепрем’єр-міністр.

«Путін програє українській армії, а отже мстить за це цивільним: жінкам та дітям, – констатувала Ірина Верещук. – Щоб нанести ще більше страждань українському цивільному населенню».

Окупанти вже не один раз продемонстрували, наскільки цинічно, підло та невиправдано жорстко вони можуть діяти. На думку посадовиці, ми маємо бути готовими до будь-якого розвитку подій – тому в Україні зараз відбуваються навчання та тривають роботи щодо розповсюдження необхідних засобів захисту людям.