burger

Мінреінтеграції продовжує сприяти передачі гуманітарної допомоги у міста, що постраждали

Опубліковано 24 Березня 2022 року, о 16:02

До міських лікарень Краматорська, що на Донеччині, у межах гуманітарних ініціатив командуванням Об’єднаних сил ЗСУ спільно із Міністерством реінтеграції тимчасово окупованих територій України передано понад 9 тонн медичного обладнання.

Цього разу гуманітарну допомогу отримали три медичні комунальні заклади міста, =єякі працюють у напруженому режимі й надають своєчасну медичну допомогу мешканцям Краматорська та тимчасово переміщеним особам.

Загалом вантаж складається з медичних розхідників, сучасних медикалізованих ліжок, матраців, ковдр, а також медичних меблів.

Він надійшов від благодійного фонду «Міжнародна асоціація підтримки України» на чолі з Ольгою Чуйко та доставлений в Україну завдяки «Асоціації міжнародних автомобільних перевізників України».

Зазначимо, що цю гуманітарну допомогу також передано у тісній взаємодії з Донецькою обласною військовою адміністрацією, головою міської ради Краматорська Олександром Гончаренком, благодійним фондом «Наш Краматорськ» на чолі з Олександром Шевченком та благодійним фондом «Проєкт Варнави».