burger

Фейковому голові Маріуполя повідомлено про підозру в держзраді

Опубліковано 9 Квітня 2022 року, о 13:59

Наразі триває документування українських посадовців та громадян, які погодилися співпрацювати із окупантом і тепер коять злочини проти нашої державності й безпеки народу.

Про чергового такого зрадника повідомляє Офіс Генпрокурора України. Керівником Донецької обласної прокуратури заочно повідомлено про підозру депутату Маріупольської міськради у державній зраді, вчиненій в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 111 КК України). Досудове розслідування провадить ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях.

Відповідно до даних слідства, цей депутат від політичної партії ОПЗЖ, перебуваючи в Маріуполі, який натепер частково перебуває під контролем представників збройних сил рф, добровільно погодився співпрацювати із окупантами.

Згідно із нелегітимним «указом» голови так званої «ДНР», починаючи від 6 квітня 2022-го,підозрюваний називає себе «головою адміністрації міста Маріуполь». Він допомагає росії та її воєнізованим формуванням проводити злочинну підривну діяльність проти України в умовах воєнного стану.