burger

Ірина Верещук провела нараду щодо соціального і правового захисту громадян, позбавлених особистої свободи внаслідок збройної агресії рф

Опубліковано 16 Червня 2022 року, о 18:04

Під головуванням Віцепрем’єр-міністра України – Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірини Верещук відбулась нарада щодо соціального і правового захисту осіб, позбавлених особистої свободи внаслідок збройної агресії рф проти України, а також членів їхніх сімей.

У ній взяли участь представники центральних органів виконавчої влади, Представництва Президента України в АР Крим та громадських організацій.

Обговорювалися питання функціонування Закону України «Про соціальний і правовий захист осіб, стосовно яких встановлено факт позбавлення особистої свободи внаслідок збройної агресії проти України, та членів їхніх сімей», виконання Плану підготовки проєктів актів, а також інших завдань, необхідних для його успішної реалізації.

За результатами обговорення учасники домовилися про подальшу координацію дій та посилення роботи у цьому напрямку задля ефективної імплементації положень Закону.