burger

Мінреінтеграції створює коридори для повернення українських громадян

Опубліковано 5 Липня 2022 року, о 22:48

Як уже повідомлялося, представники Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України – заступник Міністра Олексій Бородай та директор Національного інформаційного бюро Олександр Смірнов – перебувають в країнах Балтії.  

За дорученням Віцепрем’єр-міністра Ірини Верещук вони організовують повернення додому наших співгромадян, депортованих окупантами до рф, а також мешканців ТОТ, які добираються в Україну через рф та треті країни.

Сьогодні українські посадовці відвідали Латвію – напрацьовувались транспортні маршрути для повернення українців додому.

Вони відвідали пункти пропуску Брунішево – Педедзе, Бурачкі – Терехово, Убилінка – Гребнева, Лудонка – Вієнтулі, де ознайомилися з організацією логістики. Наступним пунктом робочої поїздки буде Литва.

Нагадаємо, Віце-прем’єрка Ірина Верещук в ефірі єдиного інформаційного марафону на телеканалі «Україна 24» нагадала про транспортний коридор, яким можуть скористатися депортовані українці, – через країни Балтії чи інші країни. А також закликала мешканців ТОТ та депортованих до рф українців використати будь-яку можливість, щоб виїхати на підконтрольну Уряду територію.