burger

Ворог використовує рідних і близьких військовополонених для антиукраїнських спецоперацій – ГУР МО України

Опубліковано 22 Липня 2022 року, о 14:45

Агресор використовує родичів українських військовополонених для проведення дезінформаційних антиукраїнських спецоперацій. Про це повідомляє Телеграм ГУР МО України.

Близьким наших захисників готують пастки. Людей спонукають їхати на територію ворожої держави, де вони стають легкою здобиччю пропагандистської машини та спецслужб країни-окупанта. В багатьох випадках такі дії з боку рідних і близьких полонених ускладнюють переговори та віддаляють дату звільнення, а інформація про самих полонених, їхніх побратимів та місце служби створюють реальну небезпеку як для українців, що потрапили в полон, так і для України в цілому.

Відтак, Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими ГУР закликає близьких і родичів наших полонених скористатися Консультаційною лінією або звернутися в приймальню Координаційного штабу та повідомити всю необхідну інформацію.

  • Консультаційна лінія: 380 (95) 412 74 24. Приймання дзвінків: пн-пт з 10:00 до 16:00 години.
  • Приймальня Координаційного штабу: (044) 425 12 09 з 9:00 до 17:00 з понеділка по п’ятницю. Адреса приймальні: м. Київ, вул. Спаська, 37.

Нагадаємо, в Мінреінтеграції від початку повномасштабного вторгнення працює цілодобова гаряча лінія з кризових питань 15-48, на яку у середньому кожні дві хвилини звертаються українці.