burger

ГУР закликав мешканців Енергодару повідомляти інформацію про дислокацію ворожих військ, дані колаборантів та працівників “Росатому”

Опубліковано 12 Серпня 2022 року, о 15:50

Головне управління розвідки МОУ на своїй сторінці в фейсбук звернулось до мешканців Енергодару та прилеглих населених пунктів із закликом терміново повідомити:

— точне розташування пунктів дислокації та адреси проживання окупаційних військ (бажано геоприв’язку з координатами),
— місця проживання керівного складу окупаційних військ (бажано геоприв’язку з координатами),
— місця розташування та маршрути пересування військової техніки,
— точні дані місцевих колаборантів, які перейшли на бік ворога (адреса проживання та знаходження, геоприв’язка з координатами, ПІБ, посади та місце роботи до 24 лютого 2022 року та посади, займані зараз),
— осіб, які “співчувають” окупантам та інших прибічників окупаційної влади.

Особливу увагу ГУР просить звернути на працівників “Росатому”, інших присланих з рф службовців та фахівців.

“Повідомляйте їхні посади, ПІБ, адреси місць роботи та проживання, а також номери та марки транспортних засобів, якими вони пересуваються, та маршрути пересування”, – закликає ГУР. Контактний тел.:+380963101126

В повідомленні також наголошується: отримання російського паспорта громадянином України дає підстави зарахувати таку особу до колаборантів та посібників ворога. За це доведеться нести відповідальність, підкреслює ГУР.

Нагадаємо, команда Мінреінтеграції розробила та подала на розгляд Уряду законопроєкт,  який визначає та передбачає кримінальну відповідальність за примусову паспортизацію.