burger

Олег Котенко: «Для нас важлива доля кожного»

Опубліковано 30 Серпня 2022 року, о 20:56

Сьогодні у світі відзначається Міжнародний день зниклих безвісти. В Україні ця проблема постала від 2014 року й загострилася з початком повномасштабного вторгнення рф. Наразі їх долею опікується Уповноважений з питань зниклих безвісти за особливих обставин Олег Котенко.

Сьогодні він провів дві зустрічі з родинами оборонців Азовсталі та тих, хто вважаються зниклими з 2014 року.

Посадовець запевнив присутніх, що Мінреінтеграції та офіс Уповноваженого продовжують шукати кожного. Також обговорили найбільш болючі питання.

«Для людей, чиї рідні зникли, кожна секунда здається вічністю. Тому ми докладаємо всіх зусиль, щоб якомога швидше їх розшукати та повідомити добрі новини їхнім близьким. Усі, хто до нас звернувся, були почуті. Ми про всіх пам’ятаємо. Зробимо все, щоб знайти та повернути кожного!», – наголосив Олег Котенко.

Нагадаємо, що від початку повномасштабного вторгнення вже здійснено 11 передач тіл загиблих захисників. За сприяння Олега Котенка забезпечено передачу та репатріацію 541 тіла воїнів, які віддали своє життя за Україну. Також вдалося встановити місцезнаходження 514 осіб, які вважалися зниклими безвісти.