burger

Ірина Верещук зустрілась з делегацією UNOPS

Опубліковано 7 Вересня 2022 року, о 21:46

Віцепрем’єр-міністр України Ірина Верещук провела робочу зустріч з представниками Управління ООН з обслуговування проектів (ЮНОПС). Делегацію гостей очолював керівник Офісу ЮНОПС в Україні Джанні Вольпін. Обговорювалися низка питань, зокрема, допомога нашій державі у вирішенні багатьох нагальних проблем, які з’явилися внаслідок повномасштабного російського вторгнення.

Нагадаємо, гуманітарна робота ЮНОПС проводиться в 65 країнах. Головною метою діяльності є впровадження низки проєктів щодо гуманітарної підтримки, створення кращих умов для людей, сталого розвитку, миру та безпеки.

В Україні ЮНОПС активно підтримує програму реформ в низці сфер, включаючи верховенство права, соціальний захист, економічне зростання, охорона навколишнього середовища, розмінування та знешкодження вибухових пристроїв, реагування на надзвичайні ситуації, охорона здоров’я тощо.

За результатами зустрічі Ірина Верещук висловила надію на те, що після нашої перемоги Управління ООН з обслуговування проектів стане активним учасником процесів, пов’язаних із подальшою відбудовою та відновленням нашої держави.