burger

На Харківщині мешканці деокупованих територій поступово отримують можливість скористатися послугами Ощадбанку

Опубліковано 19 Вересня 2022 року, о 7:30

Вже 20 вересня відбудуться перші організовані виїзди мешканців Куп’янська до його найближчих відділень. Автобуси відправляться до м. Чугуїв (вул. Старонікольська, 33) та м. Харків (вул. Біблика, 20/8). В Ощадбанку запевнили, що до прийому мешканців відділення будуть повністю готові: працюватиме необхідна кількість персоналу та буде завезено достатньо готівки.

Найближчим часом планується відновити роботу низки відділень. Зокрема, у м. Балаклія: орієнтовний час відкриття – 19-20 вересня. Це повноцінне велике відділення, яке дозволить обслуговувати не лише мешканців міста, а й найближчих сіл. А також у смт Шевченкове – до кінця вересня.

Крім того, оперативно відновлюється робота банкоматів. Перші транзакції вже пройшли у смт Золочів та м. Дергачі. Ще кілька банкоматів мають відновитися цього місяця: смт Червоний Донець, смт Андріївка та м. Балаклія.

У м. Дергачі, де відділення і банкомати ще не працюють, Ощадбанк запускає послугу «Готівка на касі». Нею можна буде скористатися в торгово-сервісних підприємствах. Загалом 4 термінали.