burger

Пенсії за вересень профінансовано в повному обсязі

Опубліковано 27 Вересня 2022 року, о 13:27

24 вересня завершено фінансування виплати пенсій за вересень. Пенсійний фонд України спрямував на пенсійні виплати 49,5 млрд грн через АТ «Укрпошта» та через уповноважені банки.

Зокрема, на виплату пенсій за вересень у Донецькій, Запорізькій, Луганській, Харківській та Херсонській областях спрямовано 13,3 млрд грн. Уповноважені банки зарахували на рахунки 2,3 млн пенсіонерів -100% профінансованих сум. Також 190 тисяч пенсіонерів відкрили рахунки в АТ «Ощадбанк», на які зараховано пенсії, в тому числі не виплачені за попередні місяці.

На звільненій території Харківщини протягом тижня виплачені пенсії в містах Балаклія, Ізюм та Барвінкове. А також у селищах: Чкаловське Чугуївського району, Шевченкове Куп’янського району, в районному центрі Великий Бурлук.

Окрім цього, на деокупованій Харківщині відновлено роботу сервісних центрів Головного управління Пенсійного фонду України.

Нагадаємо, що на деокупованій Харківщині відновлює роботу ПриватБанк, а також мешканці деокупованих територій поступово отримують можливість скористатися послугами Ощадбанку.