burger

Сьогодні команда Мінреінтеграції – на звільнених від окупанта територіях Херсонщини

Опубліковано 30 Вересня 2022 року, о 17:16

Команда Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій на чолі з Віцепрем’єром Іриною Верещук сьогодні працює в деокупованих населених пунктах Високопілля, Заградівка та Кочубеївка.

Зустрічі з громадами, вирішення нагальних безпекових та інших питань, гуманітарна допомога, продуктові набори, засоби гігієни. Не забули привезти й солодкі гостинці та зимовий одяг для діток, які зараз проживають на цих територіях.

«Звільнені території – безумовний пріоритет влади. Ми бачимо, як буває непросто відновити зруйнований ворогом звичний мирний уклад життя. Зараз, на порозі зими, люди переймаються тим, як обігрівати оселі. Маємо забезпечити мешканців Херсонщини дровами й іншим паливом, швидко налагодити роботу поштових відділень, терміналів і банкоматів. Тут була, є і буде Україна. Жодна людина не буде відчувати себе покинутою!» – наголосила Ірина Верещук.

Робоча поїздка завершиться виїзним засіданням Координаційного штабу з питань деокупованих територій, на якому будуть визначені оперативні спільні дії Уряду, місцевої влади та громад щодо підтримки мешканців звільненої області.