burger

Мінреінтеграції допомагає підготувати до зими місця компактного проживання ВПО

Опубліковано 24 Жовтня 2022 року, о 11:00

Команда міністерства закликала керівників закладів, які надали прихисток переселенцям, у найкоротший термін повідомити про проблеми, що існують. Передусім про такі, які стосуються утеплення та обігріву приміщень, де живуть люди. Необхідно встигнути пристосувати прихистки для проживання в них взимку.

Про це розповіла Віцепрем’єрка Ірина Верещук на одному з нещодавніх ефірів. За її словами, надійшли вже десятки сигналів про допомогу.

«Ми звернулись безпосередньо до керівників гуртожитків для ВПО, якими на сьогодні часто є приміщення шкіл, санаторіїв, баз відпочинку тощо. Закликаємо їх якнайшвидше оцінити та визначити проблеми, з якими самотужки не впораються. І звертатись до нас. Є питання, які можна вирішити просто і швидко – на рівні міністерства. А людям це допоможе спокійно пережити зиму. Скажімо, придбання електрогенераторів, оснащення приміщень обігрівачами тощо. Отже, пишіть або телефонуйте до Мінреінтеграції за номером: (096) 058-83-76, чітко повідомивши свої дані, суть проблеми, що та у якій кількості потрібно для її вирішення», – закликала посадовиця.