burger

На звільнених територіях відновлює роботу Пенсійний фонд України

Опубліковано 7 Листопада 2022 року, о 14:35

На деокупованих територіях Донеччини, Харківщини та Херсонщини розпочато виплати пенсій за листопад. Їх проводять як через Укрпошту, так і через уповноважені банки.

В листопаді на звільненій Донеччині Укрпошта відновила технічну можливість доставляти пенсії в окремі населені пункти Лиманської та Святогірської територіальної громади. Окрім того, працівники Пенсійного фонду України проводять виїзні прийоми громадян у містах Святогірськ та Лиман, селищах Ярова, Новоселівка, селах Яцківка та Лозове.

На деокупованих територіях Харківщини протягом вересня-листопада відновили роботу 9 сервісних центрів Пенсійного фонду України, а саме в містах Балаклія, Ізюм, Барвінкове, Вовчанськ, Куп’янськ та Дергачі, у селищах Чкаловське, Шевченкове, Великий Бурлук.

Нагадаємо, на Херсонщині Укрпошта відновила можливість доставляти пенсії у 72 звільнені населені пункти. Окрім того, відновлено роботу сервісного центру Пенсійного фонду України в селищі Нововоронцовка. Також, спеціалісти сервісних центрів надають послуги громадянам на тимчасово облаштованих робочих місцях у селищах Високопілля та Велика Олександрівка та проводять виїзні прийоми громадян в інших деокупованих населених пунктах.