burger

На Львівщині відбулися тренінги для регіональних координаторів Офісу Уповноваженого зі зниклих безвісти

Опубліковано 15 Листопада 2022 року, о 14:44

Координаційні центри Уповноваженого зі зниклих безвісти продовжують роботу з родичами рідних, доля яких досі невідома. Один з них функціонує у Львівській області.

Днями на базі львівського центру для регіональних координаторів відбулися тренінги за участі представників Офісу Уповноваженого, Червоного Хреста та силових структур.

Під час заходів команда координаторів ділилася з колегами корисними надбаннями як у роботі з людьми, так і в зборі й обробці інформації.

«Обмін інформацією для нас надважливий, це допомагає роботі фахівців. Лише взаємодіючи один з одним, ми зможемо пришвидшити процеси пошуку та повернення!» – зауважив Уповноважений зі зниклих безвісти Олег Котенко.

Також відбулася зустріч з родинами зниклих безвісти осіб, під час якої присутні отримали відповіді та консультації щодо найактуальніших питань. Уповноважений надав вичерпні роз’яснення по кожному з таких випадків.

Нагадаємо, працює гаряча лінія Уповноваженого зі зниклих безвісти: 0 800 339 247. У вихідні дні повідомлення приймаються у Viber і Telegram за телефоном: (095) 896-04-21. Також повідомити про зниклих осіб можна безпосередньо Уповноваженому: (099) 792-01-26.