burger

Почалась роздача зимового дитячого одягу переселенцям на Київщині

Опубліковано 19 Листопада 2022 року, о 18:29

Мінреінтеграції спільно з ЮНІСЕФ реалізують гуманітарний проєкт із забезпечення зимовим одягом дітей-переселенців.

Сьогодні у приміщені Борщагівської селищної ради було передано партію зимового дитячого одягу внутрішньо переміщеним особам, які проживають у селі Софіївська Борщагівка та місті Вишневому Київської області. Комплекти розподілялися згідно з отриманими напередодні заявками від переселенців.

Загалом було видано 74 комплекти одягу, які розраховані на дітей віком від 0 до 8 років. Вони підходять як дівчаткам, так і хлопчикам і складаються з куртки, светра або світшота, термобілизни, штанів, шкарпеток, черевиків, шапки та рукавичок. Першочергово такими наборами забезпечуються багатодітні родини ВПО.

Щоб подати заявку на отримання комплекту, необхідно зателефонувати на гарячу лінію Мінреінтеграції: 15-48 або до Офісу Уповноваженого з питань внутрішньо переміщених осіб за номером:+38 (066) 813-62-39.

Нагадаємо, днями Віцепрем’єрка України Ірина Верещук і голова представництва ЮНІСЕФ в Україні Мурат Шахін побували на одній з київських фабрик, де в межах спільного проєкту Мінреінтеграції та Дитячого фонду ООН шиють зимовий одяг для дітей внутрішніх переселенців і жителів прифронтових, а також щойно звільнених територій.