burger

На звільнених територіях виплати пенсій за листопад профінансовано повністю

Опубліковано 28 Листопада 2022 року, о 14:47

На деокупованих територіях Херсонської, Миколаївської, Харківської,  Донецької та Луганської областей завершено фінансування пенсій за листопад. Загалом на виплати пенсій у цих областях було спрямовано 12,60 млрд гривень, що становить 100% від потреб на місяць.

За ініціативи АТ “Укрпошта” пенсіонерам зі звільненої Херсонщини виплати пенсій продовжено до 30 листопада.

Протягом місяця Укрпошта відновила технічну можливість доставляти та виплачувати пенсії у місті Херсон, 77 населених пунктах Херсонського та 10 Бериславського районів області.

Минулого тижня знову запрацював сервісний центр Пенсійного фонду України в деокупованому селищі Білозерка (з жовтня сервісний центр функціонує і в селищі Нововоронцовка).

На Миколаївщині Укрпошта нещодавно відновила можливість здійснювати доставку пенсій у місто Снігурівка.

У Донецькій області спеціалісти Пенсійного фонду України проводять виїзні прийоми громадян у 16 деокупованих населених пунктах, зокрема в містах Святогірськ і Лиман.

Нагадаємо, на звільнених територіях Харківщини протягом осені відновили роботу 9 сервісних центрів Пенсійного фонду України в містах Балаклія, Ізюм, Барвінкове, Вовчанськ, Куп’янськ і Дергачі, у селищах Чкаловське, Шевченкове та Великий Бурлук.