burger

На деокупованій Херсонщині відновлюють роботу відділення Укрпошти та державні банки

Опубліковано 13 Грудня 2022 року, о 16:40

За останній тиждень у 6 населених пунктах області відновила роботустаціонарних відділень Укрпошта. А саме в смт Комишани та в селах Кізомис, Борозенське, Степанівка, Станіслав, Миролюбівка. Тут можна отримати пенсійні виплати, купити продукти й товари першої потреби. Загалом на звільненій Херсонщині вже працюють 18 стаціонарних і 9 пересувних відділень Укрпошти.

В обласному центрі відновив роботу ще одного відділення своєї мережі державний ПриватБанк. Це вже шосте працююче відділення фінустанови в місті. У ньому громадяни можуть скористатися послугами каси, банкомата й термінала самообслуговування. Заклад розташований по вулиці Ушакова, 46.

Нагадаємо, раніше ПриватБанк відкрив відділення по вулиці Іллюші Кулика, 149/29, проспекту Святих Кирила та Мефодія, 10, вулицях Суворова, 34 та Потьомкінській, 20 і проспекту 200-річчя Херсона, 32.

Державний Ощадбанк приймає клієнтів у трьох відділеннях, що наразі працюють в обласному центрі по вул. Суворова, 26, проспекту 200 років Херсона, 16 і вулиці Чорноморська, 29а. Загалом на деокупованій Херсонщині роботу відновили вже чотири відділення цього банку – нещодавно свої двері знову відкрило відділення у смт Нововоронцовка за адресою: провулок Торговий, 3.