burger

Вся наша країна сьогодні є суцільною лінією фронту

Опубліковано 13 Грудня 2022 року, о 12:30

Так охарактеризувала ситуацію Віцепрем’єр-міністр України Ірина Верещук під час зустрічі з державними посадовцями Польщі.

«Ворог не може перемогти українську армію на полі бою. Він змінив свою стратегію й тероризує цивільне населення. Тому сьогодні ми маємо відкритий енергетичний фронт. Постійні обстріли, ракетні атаки… Все це – реалії не лише прифронтових територій, а й глибокого тилу, де люди не мали б відчувати лінії фронту. Але ми продовжуємо воювати за мирне майбутнє європейських держав і демократичні цінності», – сказала посадовиця.

Вона запевнила, що українці щодня докладають неймовірних зусиль, щоб вистояти та перемогти. Водночас подякувала польському уряду за системну підтримку нашої держави й закликала ще більше згуртуватися для спільної перемоги.

«У нас має бути якомога більше спільних торгівельно-економічних контрактів. Ця співпраця в майбутньому унеможливить агресію сусіда, який намагатиметься у такий спосіб перемогти. Ми точно переможемо, якщо будемо разом», – резюмувала Віцепрем’єрка.