burger

Ірина Верещук: «Демонструємо всьому світові, як потрібно об’єднуватися й працювати»

Опубліковано 19 Грудня 2022 року, о 10:22

Під час робочої поїздки на Житомирщину Віцепрем’єрка Ірина Верещук провела зустріч з представниками міжнародних та українських гуманітарних організацій. Урядовиця подякувала за допомогу, яку вони надають внутрішньо переміщеним особам, в тому числі жінкам з дітьми, людям з інвалідністю та маломобільним. А також заслухала пропозиції щодо покращення їх роботи.

«Я дуже дякую за допомогу Товариству Червоного Хреста України, Благодійному фонду «Карітас України», УВКБ ООН, ЮНІСЕФ, багатьом іншим міжнародним і місцевим волонтерським і благодійним організаціям. Ви робите неймовірні, дуже важливі речі. І подаєте приклад іншим. Зараз на наших очах з вашою допомогою ми стаємо операторами гуманітарного реагування найвищого ґатунку. Всі разом ми куємо нашу спільну перемогу», – сказала посадовиця.

Вона також висловила подяку благодійним фондам «Відкрите серце», «Твоя опора», «Хлібний дім» та іншим за допомогу харчовими продуктами, медичним обладнанням, опікою над дітьми тощо. І зауважила, що поміч, яка від них надходить, вкрай необхідна.

«Це надзвичайно важливо. Зараз ми всі здобуваємо той величезний досвід світового рівня, який обов’язково стане нам у пригоді. Згодом ми зможемо демонструвати всьому світові, як мають об’єднуватися й працювати волонтерські організації, як потрібно ділитися добром і щирістю», – резюмувала Ірина Верещук.