burger

Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України


Наказ

2021-07-09
№ 159
Україна
Про проведення громадської експертизи

Відповідно до Порядку сприяння проведенню громадської експертизи діяльності органів виконавчої влади, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 5 листопада 2008 року № 976 (далі – Порядок), на підставі запиту громадських організацій «Луганська правозахисна група», «Всеукраїнська організація Земляцтво – Рідний Донбас», «Інститут розвитку суспільства через право» (далі – громадські організації) від 24 червня 2021 року щодо проведення громадської експертизи діяльності Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України (далі – Мінреінтеграції)

НАКАЗУЮ:

1. Визначити відповідальною особою за забезпечення взаємодії з громадськими організаціями головного спеціаліста Відділу взаємодії із засобами масової інформації та з громадськістю (Прес-служба) Гордєєву Олену Сергіївну у зв’язку з надходженням запиту щодо проведення громадської експертизи.

2. Керівникам структурних підрозділів Мінреінтеграції забезпечити надання відповідно до компетенції відповідальній особі протягом чотирьох робочих днів з моменту видання цього наказу запитуваних громадськими організаціями матеріалів для проведення громадської експертизи (далі – матеріали).

3. Відповідальній особі:

1) протягом трьох робочих днів довести зміст цього наказу до відома громадських організацій;

2) у разі необхідності повідомити громадські організації про продовження строку подання матеріалів до 20 робочих днів;

3) подати в установлені Порядком строки громадським організаціям матеріали.

4. Відділу взаємодії із засобами масової інформації та з громадськістю:

1) невідкладно забезпечити розміщення на офіційному вебсайті Мінреінтеграції цього наказу, а також інформації про надходження запиту громадських організацій;

2) відповідно до пункту 7 Порядку в разі надходження від громадських організацій експертних пропозицій, підготовлених за результатами громадської експертизи, забезпечити їх оприлюднення на офіційному вебсайті Мінреінтеграції.

5. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

Державний секретар                                                               Костянтин ВАЩЕНКО