burger

Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України


Наказ

2022-11-02
№ 252
Україна
Про проведення оцінювання корупційних ризиків у діяльності Міністерства

Відповідно до п. 10 ч. 1 ст. 7, ч. 2 ст. 19 Закону України «Про запобігання корупції», п. 2 розділу III Методології управління корупційними ризиками, затвердженої наказом Національного агентства з питань запобігання корупції від 28.12.2021 № 830/21, зареєстрованої в Міністерстві юстиції України 17.02.2022 за № 219/37555, з метою розроблення та впровадження інструментів доброчесності у діяльності Міністерства,

НАКАЗУЮ:

1. Розпочати проведення оцінювання корупційних ризиків у діяльності Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України у форматі самооцінювання.

2. Сектору з питань запобігання та виявлення корупції (Онуфрієв Є.І.) у разі необхідності забезпечити оновлення складу робочої групи з оцінювання корупційних ризиків.

3. Робочій групі з оцінювання корупційних ризиків провести оцінювання корупційних ризиків у діяльності Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України у строк до 23.12.2022.

4. Сектору з питань запобігання та виявлення корупції (Онуфрієв Є.І.) за результатами оцінювання корупційних ризиків у діяльності Мінреінтеграції підготувати в установленому порядку антикорупційну програму Мінреінтеграції до 23.02.2023.

5. Управлінню цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (Молінський В.В.) забезпечити можливість надання представниками громадськості пропозицій до антикорупційної програми Мінреінтеграції шляхом направлення інформації на електронну адресу Мінреінтеграції [email protected] протягом 10 днів з дня опублікування цього наказу.

6. Управлінню комунікації та преси (Либусь В.В.) забезпечити оприлюднення цього наказу на офіційному веб-сайті Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України не пізніше 3 робочих днів з дня прийняття цього наказу.

7. Контроль за виконанням цього наказу покласти на державного секретаря Домбровського К.Г.

Віце-прем’єр-міністр України – Міністр                       Ірина ВЕРЕЩУК