burger

Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України


Наказ

2022-02-18
№ 50
Україна
Про забезпечення проведення рейтингового електронного голосування для формування складу Громадської ради при Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України

Відповідно до абзацу першого пункту 7 Типового положення про громадську раду при міністерстві, іншому центральному органі виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласній, Київській та Севастопольській міській, районній, районній у м. Києві та Севастополі державній адміністрації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 року № 996,

НАКАЗУЮ:

  1. Визначити способом формування складу Громадської ради при Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України рейтингове електронне голосування, що триватиме три доби без перерви.
  2. Ініціативній групі з підготовки установчих зборів або рейтингового електронного голосування для формування складу Громадської ради при Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України здійснити формування складу Громадської ради при Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України шляхом рейтингового електронного голосування.
  3. Директорату цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (Ковальов Є.М.) вжити заходів щодо проведення рейтингового електронного голосування для формування складу Громадської ради при Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України та оприлюднити інформацію про кількість голосів, поданих за кожного кандидата під час рейтингового електронного голосування на офіційному веб-сайті Мінреінтеграції.
  4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на в.о. державного секретаря Т.В. Токарчук.

Віце-прем’єр-міністр України – Міністр                                   Ірина ВЕРЕЩУК