burger

Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України


Наказ

2022-07-05
№ 144
Україна
Про затвердження графіків особистого прийому громадян керівництвом та керівниками структурних підрозділів Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України

Відповідно до статті 22 Закону України «Про звернення громадян»

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити такі, що додаються:

1) Графік особистого прийому громадян керівництвом Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України;

2) Графік особистого прийому громадян керівниками структурних підрозділів Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

2. Визнати такими, що втратили чинність, накази Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України:

1) від 18 лютого 2022 року № 48 «Про затвердження графіків особистого прийому громадян керівництвом та керівниками структурних підрозділів Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України»;

2) від 20 травня 2022 року № 96 «Про внесення змін до Графіку особистого прийому громадян керівництвом Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України».

3. Секретаріату державного секретаря забезпечити організацію особистих прийомів громадян керівництвом та керівниками структурних підрозділів Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

4. Управлінню комунікації та преси оприлюднити цей наказ на офіційному вебсайті Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

5. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

Віце-прем’єр-міністр України – Міністр                           Ірина ВЕРЕЩУК