burger

Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України


Наказ

2017-03-13
№ 34/357
Україна
Про затвердження Переліку товарів та продукції, дозволених для переміщення на тимчасово неконтрольовану територію та з тимчасово неконтрольованої території у районі проведення антитерористичної операції

Відповідно до пункту 20 Порядку переміщення товарів до району або з району проведення антитерористичної операції, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01 березня 2017 року № 99,

НАКАЗУЄМО:

1. Затвердити Перелік товарів та продукції, дозволених для переміщення на тимчасово неконтрольовану територію та з тимчасово неконтрольованої території у районі проведення антитерористичної операції, що додається.

2. Установити, що товари та продукція, дозволені для переміщення на тимчасово неконтрольовану територію та з тимчасово неконтрольованої території у районі проведення антитерористичної операції, переміщуються в обсягах, що визначені планом матеріально-технічного забезпечення технологічного процесу виробництва, видобутку продукції та/або планом збуту продукції (у разі необхідності проведення ремонтних та відновлюваних робіт – в обсягах, необхідних для таких робіт) та погоджені суб’єктами господарювання з уповноваженими підрозділами центрального органу виконавчої влади, який здійснює контрольно-дозвільні процедури з переміщення товарів (вантажів) у районі проведення антитерористичної операції, крім палива (бензин, дизельне паливо, гас), яке переміщується в обсягах, необхідних для виробничих потреб суб’єктів господарювання металургійної, гірничозбагачувальної, вугледобувної та енергогенеруючої галузей, які мають залізничну інфраструктуру та/або власний залізничний рухомий склад, та ПАТ “Укрзалізниця”.

3. Відділу правового забезпечення Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України (Павловський А. Б.) забезпечити подання цього наказу в установленому порядку на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

4. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на державного секретаря Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Злакомана С. Л. та першого заступника Міністра економічного розвитку і торгівлі України Нефьодова М. Є.

Перший заступник Міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України
Ю. І. Куркчі

Перший віце-прем’єр-міністр України – Міністр економічного розвитку і торгівлі України
С. І. Кубів