burger

Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України


Наказ

2021-03-18
№ 62
Україна
Про затвердження Порядку проведення телефонної «гарячої лінії» у Miністерстві з питань peiнтеграції тимчасово окупованих територій України

Відповідно до статті 5 Закону України «Про звернення громадян», статті 1 Указу Президента України від 07 лютого 2008 року № 109 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування», з метою підвищення ефективності роботи Міністерства з питань peiнтеграції тимчасово окупованих територій України зі зверненнями громадян, об’єктивного та своєчасного ïx розгляду згідно з вимогами законодавства

НАКАЗУЮ

1. Затвердити Порядок проведення телефонної «гарячої лінії» у Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, що додається.

2. Відділу документального забезпечення, роботи зі зверненнями громадян та доступу до публічної інформації (Товстохатько Л.М.) забезпечити організацію телефонної «гарячої лінії» у Miністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України відповідно до цього наказу.

3. Директорату цифрового розвитку, цифрових трансформацій i цифровізації (Ковальов Є.М.) забезпечити технічний супровід роботи телефонної «гарячої лінії» Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

4. Юридичному управлінню (Колтирін О.О.) забезпечити подання цього наказу в установленому порядку на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

5.  Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

6. Контроль за виконанням цього наказу покласти на державного секретаря Міністерства з питань peiнтеграції тимчасово окупованих територій України Ващенка К.О.

Віце-премʼєр-міністр України – Міністр                                   Олексій РЕЗНІКОВ