burger

Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України


Наказ

2020-08-13
№ 83
Україна
Про затвердження Розміру фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію, розпорядником якої є Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, та Порядку відшкодування цих витрат

Відповідно до частини третьої  статті 21 Закону України «Про доступ до публічної інформації», постанов Кабінету Міністрів України від 13 липня 2011 року №740 « Про затвердження граничних норм витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію», від 15 січня 2020 року №4 « Про внесення змін до граничних норм витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію»

НАКАЗУЮ:

1.Затвердити такі, що додаються :

1) Розмір фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію, розпорядником якої є Міністерство з питань реінтеграції окупованих територій України;

2) Порядок відшкодування фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію, розпорядником якої є Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

2. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України від 15 квітня 2019 року № 43 « Про затвердження Розміру фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію, розпорядником якої є Міністерство з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України, та Порядку відшкодування цих витрат», зареєстрований у Міністерстві юстиції України 02 травня 2019 року за № 455/33426.

3. Юридичному управлінню (Колтирін О.О.) забезпечити подання цього наказу в установленому порядку на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

4. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

5.Контроль за виконанням цього наказу покласти на державного секретаря Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ващенка К.О.

 

В.о. Міністра                                                            Ростислав Замлинський