burger

Місцеві громади на Вінниччині підставляють плече переселенцям

Опубліковано 25 Грудня 2022 року, о 17:29

Під час робочої поїздки на Вінниччину Віцепремֹєр-міністр України Ірина Верещук разом із командою Мінреінтеграції відвідала місця компактного проживання людей, які вимушено покинули свої домівки.

Серед локацій, в тому числі, Центр професійно-технічної освіти №1, Обласний пансіонат для осіб з інвалідністю та осіб похилого віку, Обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Обрій».

«Всюди, де ми були, ми побачили, як гостинно прийняла Вінниччина наших переселенців. Вони огорнуті теплом і турботою, отримують все, чого потребують: прихисток, виплати та гуманітарну допомогу, можливість навчатись та працювати. Тому хочу подякувати керівництву області й головам тергромад за якісну роботу з ВПО. Завдяки вам вони відчувають підтримку влади й міцне плече громад, які взяли на себе відповідальність у важкий для держави час зробити найголовніше – зберегти людей. Все це і є той гуманітарний фронт, який ми усі разом тримаємо», – резюмувала Ірина Верещук.