burger

На звільнених територіях завершено фінансування пенсій за грудень

Опубліковано 26 Грудня 2022 року, о 18:30

Загалом на виплати пенсій у Херсонській, Миколаївській, Харківській, Донецькій і Луганській областях було спрямовано 12,55 млрд гривень.

В грудні Укрпошта відновила технічну можливість здійснювати доставку та виплати пенсій у 65 деокупованих населених пунктах Херсонщини.

В області протягом жовтня-грудня відновлено роботу сервісних центрів Пенсійного фонду України в селищах Нововоронцовка, Білозерка, Високопілля, Велика Олександрівка та в місті Херсон. Наразі здійснюються організаційні заходи для відновлення роботи сервісного центру в Бериславі.

На Миколаївщині цього місяця поновлено роботу сервісного центру ПФУ в місті Снігурівка.

З грудня відновлено можливість доставляти пенсії у 140 звільнених населених пунктів Харківської області.

Нагадаємо, на ДОТ Харківщини протягом осені відновили роботу 9 сервісних центрів Пенсійного фонду України в містах Балаклія, Ізюм, Барвінкове, Вовчанськ, Куп’янськ і Дергачі, у селищах Чкаловське, Шевченкове та Великий Бурлук.

У Донецькій області спеціалісти ПФУ проводять виїзні прийоми громадян у звільнених містах Святогірськ і Лиман, селищах Ярова, Новоселівка, Олександрівка, Соснове, Дробишеве та Ямпіль, селах Яцьківка, Лозове, Щурове, Дерилове, Брусківка, Старий Караван, Кримки, Рубці, Ставки, Діброва, Озерне, Крива Лука, Шандриголове та Коровій Яр.

Минулого тижня Укрпошта вперше провела виплати пенсій на деокупованій Луганщині. Там відновлено технічну можливість доставляти пенсії у 3 звільнених населених пункти Сватівського району.