burger

Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України


Наказ

2022-12-22
№ 309
Україна
Про затвердження Переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих Російською Федерацією

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 06 грудня 2022 року No 1364 «Деякі питання формування переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих Російською Федерацією»

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Перелік територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих Російською Федерацією, що додається.

2. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України від 25 квітня 2022 року No 75 «Про затвердження Переліку територіальних громад, які розташовані в районі проведення воєнних (бойових) дій або які перебувають в тимчасовій окупації, оточенні (блокуванні) станом на 10 грудня 2022 року», зареєстрований в Міністерстві юстиції України 25 квітня 2022 року за No 453/37789 (із змінами).

3. Департаменту внутрішньо переміщених осіб та тимчасово окупованих територій (Ковальчук В.П.) спільно з Департаментом правового забезпечення
(Золотар С.А.) забезпечити подання цього наказу в установленому порядку на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

4. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

5. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

Віце-прем’єр-міністр України – Міністр              Ірина ВЕРЕЩУК