burger

Український паспортний сервіс працює у Польщі: список адрес

Опубліковано 11 Січня 2023 року, о 18:20

Українці, які проживають у Польщі, мають можливість оформити паспортні документи. У чотирьох містах країни працюють підрозділи українського паспортного сервісу ДП «Документ». Тут громадяни України можуть отримати такі послуги:

– одночасне оформлення закордонного паспорта й ID-картки;

– оформлення закордонного паспорта;

– оформлення ID-картки;

– обмін водійського посвідчення;

– страхування.

Відвідати підрозділи ДП «Документ» можна у Варшаві, Кракові, Гданську та Вроцлаві за такими адресами:

1. Варшава 02-222, Єрусалимська алея, 179, ТЦ Blue City. Подача заяв на оформлення паспортних документів здійснюється у центрі обслуговування громадян «Паспортний сервіс». Обслуговують заявників 17 робочих станцій на прийом і 4 на видачу. Графік роботи: з понеділка по суботу з 09:00 до 18:00. Запис онлайн за посиланням.

2. Краків 31-154, площа Яна Новака-Єзоранського. Подача заяв на оформлення паспортних документів здійснюється за допомогою мобільних комплексів (спеціально облаштованих мікроавтобусів). Обслуговують заявників 8 мобільних комплексів на прийом і 1 – на видачу. Графік роботи: з понеділка по суботу з 09:00 до 18:00. Запис онлайн за посиланням.

3. Гданськ 80-309, Грюнвальдська алея, 415. Подача заяв на оформлення паспортних документів здійснюється у центрі обслуговування громадян «Паспортний сервіс». Обслуговують заявників 12 робочих станцій на прийом і 2 – на видачу. Графік роботи: з понеділка по суботу з 09:00 до 18:00. Запис онлайн за посиланням.

4. Вроцлав 51-117, вул. Папротна, 7, ТЦ «Маріно». Подача заяв на оформлення паспортних документів здійснюється за допомогою мобільних комплексів (спеціально облаштованих мікроавтобусів). Обслуговують заявників 11 мобільних комплексів. Графік роботи: з понеділка по суботу з 09:00 до 18:00. Запис онлайн за посиланням.

За ініціативи Віцепрем’єрки України Ірини Верещук кількість мобільних комплексів планується збільшити.

Обговорюється також відкриття відокремлених підрозділів ДП «Документ» у Чеській Республіці, Словацькій Республіці, Турецькій Республіці, Федеративній Республіці Німеччина, Італійській Республіці та Королівстві Іспанія.