burger

Окупанти марно намагаються посилити свій вплив на ТОТ

Опубліковано 10 Березня 2023 року, о 15:52

На окупованій частині Херсонщини колаборанти продовжують спроби схиляти на свій бік місцеве населення. Використовують при цьому репресивні методи: посилюють фільтраційні заходи, збільшують кількість блокпостів і патрулів, а у громадах постійно проводять обшуки.

Все – через провальну так звану паспортизацію та майбутні «вибори», які заплановані у росії на 10 вересня 2023 року. До єдиного дня голосування, коли у рф обиратимуть губернаторів і депутатів, представники окупаційних адміністрацій хочуть вислужитися перед кремлівськими господарями за свої посади. Тому використовують будь-які способи тиску на місцеве населення. 

Фактично окупаційна влада намагається «помаркувати» жителів окупованих територій – перетворити їх зі свідків своїх злочинів на співучасників. Але у них нічого не вийде. Бо звільнення всіх наших територій і наших громадян – це лише питання часу. Ми маємо достатньо прикладів, чим закінчується їхня «росія тут назавжди». 

Мінреінтеграції вкотре нагадує: ворожа паспортизація і тиск з метою нав’язування паспорта рф – це абсолютно неправомірні та протизаконні дії. Закликаємо мешканців усіх тимчасово окупованих територій: не беріть російські паспорти та виїжджайте з ТОТ на контрольовану територію України або в треті країни. Це убезпечить від участі у будь-яких маніпулятивних діях окупаційної влади та збереже ваше життя.