burger

План заходів до Стратегії деокупації та реінтеграції АР Крим наразі проходить актуалізацію 

Опубліковано 31 Березня 2023 року, о 20:12

Цьому була присвячена нарада, яка відбулася під головуванням Віцепрем’єрки Ірини Верещук. На ній були присутні радник керівника ОП Олександр Козенко, Постійна Представниця Президента в АРК Таміла Ташева, Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров, представники міністерств, правоохоронних і силових відомств, громадських і правозахисних організацій.

Обговорювалися питання створення кадрового резерву, оновлення Стратегії деокупації та реінтеграції Криму, а також ситуація з дотриманням прав людини на півострові.

Відкриваючи захід, Ірина Верещук насамперед подякувала Офісу Президента України за активну позицію у розробці Стратегії та наголосила на її важливості.

«Питання створення кадрового резерву відновлення нещодавно підіймалося на засіданні президії Конгресу місцевих та регіональних влад при Главі держави. Я дякую Офісу Президента за послідовну й активну позицію у цьому питанні. Ми постійно в контакті, спілкуємося, обмінюємося інформацією та напрацюваннями. Наразі маємо проєкт постанови. Сьогодні триває його перше обговорення. Незабаром документ буде винесено на розгляд Кабміну», – резюмувала посадовиця.