burger

Звіт за результатами проведення консультацій із громадськістю

Звіт за результатами проведення консультацій із громадськістю у формі публічного громадського обговорення шляхом електронних консультацій стосовно проекту розпорядження Кабінету Міністрів України «Про схвалення Стратегії державної політики щодо внутрішнього переміщення на період до 2025 року».

Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України проведено консультації з громадськістю у формі публічного громадського обговорення шляхом електронних консультацій стосовно проекту постанови розпорядження Кабінету Міністрів України «Про схвалення Стратегії державної політики щодо внутрішнього переміщення на період до 2025 року».

Консультації з громадськістю проводилися у формі електронних консультацій, участь в яких взяли громадські об’єднання БФ «Право на захист», «Боротьба за права», «Громадський холдинг «Група впливу», «Десяте квітня», «Ліга сильних», «На лінії зіткнення», «Вільний Крим», «Національна платформа організованості та згуртованості» та громадянин А. Бондар.

Значна частина запропонованих пропозицій враховані Мінреінтеграції, деякі враховані частково (редакційно) або не враховані. Крім того, частина зауважень буде взята до уваги під час напрацювання подальших законопроектів та інших нормативно-правових актів, що будуть розроблятися для імплементації державної політики перехідного періоду.

Пропозиції та результати їх розгляду оформлено в таблицю до проекту постанови (додається).