burger

«Жити надією – дарувати надію іншим» 

Опубліковано 16 Квітня 2023 року, о 17:00

Цілий рік з таким життєвим кредо живе Валентина Волкова, регіональна координаторка Офісу Уповноваженого зі зниклих безвісти у Житомирській області.

Валентина Волкова на власному досвіді переживає весь біль, який відчувають рідні зниклих безвісти. З квітня 2022 року вона спрямувала всі свої сили на пошуки брата, який боронить нашу державу ще з 2014 року.

Пропрацювала весь алгоритм дій, але довгий час жодних зрушень у пошуковій роботі не було. З часом з’явилося відеопідтвердження, що її брат перебуває в полоні.

Тепер координаторка не тільки чекає на повернення рідної людини, але й ділиться власним досвідом і допомагає людям, які опинилися у такій же ситуації.

«Жити надією – дарувати надію іншим. Це моє життєве кредо. Вірю, що всі, хто шукають своїх близьких, обов’язково зможуть їх обійняти. Регіональні координатори роблять усе, щоб не тільки проконсультувати, але й вислухати, підтримати, зарадити. Зараз це наша ключова місія», – зауважила регіональна координаторка зі зниклих безвісти Валентина Волкова.

Звернутися до регіонального координатора можна особисто за адресою: м. Житомир, площа Корольова, 5, кв. 2 або ж за телефоном: (097) 140-37-12.