burger

Вірю, що живий! Вірю, що повернеться! 

Опубліковано 24 Квітня 2023 року, о 11:30

Анна Донець є регіональною координаторкою зі зниклих безвісти у Черкаській області. Її чоловік боронить Україну ще з 2015 року. Але звʼязок з ним Анна втратила на початку повномасштабного вторгнення наприкінці квітня 2022 року. Попри відсутність на той час відповідних навичок і досвіду, самостійно почала пошукову діяльність.

«Для мене не було жодних перешкод. Опинившись у нових реаліях, я почала стукати в усі двері. Все було безуспішно доти, поки не з’явилася посада Уповноваженого зі зниклих безвісти. Тепер рідні зниклих не лишаються сам на сам зі своєю бідою. Без жодних сумнівів я прийшла у команду Офісу Уповноваженого. Тепер я можу поділитися своїм досвідом із сотнями родин Черкащини! Разом ми не припиняємо вірити, що наші рідні живі й скоро повернуться», – наголосила регіональна координаторка у Черкаській області Анна Донець.

Як зауважує Анна Донець, її досвід – це віра та надія для родин зниклих безвісти, які звертаються до неї за консультаціями та допомогою.

Звернутися до регіонального координатора можна особисто за адресою: місто Черкаси, бульвар Шевченка, 185, кабінет № 127-А або ж за телефонами: (093) 384-90-97, (098) 024-24-37.