burger

Розпочато прийом анкет до резерву працівників державних органів для роботи на деокупованих територіях України

Опубліковано 3 Липня 2023 року, о 12:56

До уваги осіб, які хочуть працювати на державній службі та відновлювати країну! Постановою Кабміну започатковано експериментальний проєкт, покликаний допомогти державним органам на деокупованих територіях залучити до своїх команд вмотивованих і професійних працівників. Координаторами проєкту є Мінреінтеграції та Нацагентство з питань державної служби (НАДС).

Службовці, які працюють у державних органах на звільнених територіях, мають змогу своєю щоденною роботою будувати нове майбутнє для всієї країни. Це робота з високим рівнем особистої участі та відповідальності за ухвалені рішення, що впливають на життя людей.

Отож, якщо ви: розумієте важливість відновлення деокупованих територій, маєте необхідну кваліфікацію, хочете спробувати свої сили на державній службі й усвідомлюєте рівень відповідальності цієї роботи – не зволікайте, долучайтеся до резерву!

Для цього перейдіть за посиланням, зареєструйтеся в системі та заповніть анкету.

Зарахування до резерву здійснюється на добровільній основі з дотриманням принципів забезпечення рівного доступу, політичної неупередженості, законності, довіри суспільства, недискримінації, прозорості та доброчесності.

Докладніше про алгоритм зарахування до резерву, процедуру працевлаштування, роботу з державними органами на деокупованих територіях дізнавайтеся на сторінці НАДС.