burger

Триває створення Рад з питань ВПО при Вінницькій, Закарпатській та Житомирській ОВА: як долучитися

Опубліковано 18 Серпня 2023 року, о 13:35

До участі у відборі запрошують внутрішніх переселенців, які зареєстровані у відповідних областях, і представників громадських організацій, що займаються захистом прав ВПО у межах зазначених областей.

Пропозиції щодо включення до складу Ради з питань ВПО при Вінницькій ОВА подаються на електронну адресу: [email protected]. Документи у паперовому вигляді можна подати за адресою: м. Вінниця, вул. Хмельницьке шосе, 7, каб. 136. Пропозиції приймаються до 23 серпня 2023 року включно. Докладніше – за посиланням.

Документи від кандидатів до Ради з питань ВПО при Закарпатській ОВА прийматимуть до 25 серпня 2023 року. Їх можна подати в електронній та/або паперовій формі на адресу: м. Ужгород, вул. Тургенєва, 8, каб. 4 або на електронну пошту: [email protected]. З більш докладною інформацією можна ознайомитися тут.

Охочі стати членами Ради з питань ВПО при Житомирській ОВА можуть подати документи в електронній (сканованій) та/або паперовій формі до 29 серпня 2023 року. Їх прийматимуть за адресою: м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 1 та на електронну пошту: [email protected]. Перелік необхідних документів можна переглянути за посиланням.

Нагадаємо, нещодавно Уряд затвердив Положення про Ради з питань ВПО при місцевих органах влади. Серед основних завдань таких Рад – сприяння соціальному захисту ВПО, їх працевлаштуванню, забезпеченню житлом, надання психосоціальної, медичної та правової допомоги тощо.