burger

Розпочалося формування Рад з питань ВПО при Дніпропетровській, Рівненській та Запорізькій ОВА: як взяти участь

Опубліковано 19 Серпня 2023 року, о 16:30

Увійти до складу Рад з питань внутрішньо переміщених осіб при цих обласних військових адміністраціях (ОВА) запрошують внутрішніх переселенців, які зареєстровані у відповідних областях, і представників громадських організацій, що опікуються захистом прав ВПО у межах зазначених областей.

Документи від кандидатів до Ради з питань ВПО при Дніпропетровській ОВА прийматимуться до 31 серпня 2023 року в електронній та/або паперовій формі на адресу: м. Дніпро, вул. Набережна Перемоги, 26, каб. 26-А або на електронну пошту: [email protected]. Їх перелік та більш докладна інформація – за посиланням.

Прийом документів від охочих стати членами Ради з питань ВПО при Рівненській ОВА здійснюватиметься до 27 серпня включно на електронну скриньку: [email protected]. Їх перелік можна переглянути тут.

Термін подачі документів для участі у відборі до Ради з питань ВПО при Запорізькій ОВА – до 25 серпня 2023 року. Більш докладна інформація наведена за посиланням.

Нагадаємо, нещодавно Уряд затвердив Положення про Ради з питань ВПО при місцевих органах влади. Серед основних завдань таких Рад – сприяння соціальному захисту ВПО, їх працевлаштуванню, забезпеченню житлом, надання психосоціальної, медичної та правової допомоги тощо.