burger

Триває грантовий конкурс щодо забезпечення прав людини та інтеграції вразливих груп населення в Україні

Опубліковано 6 Вересня 2023 року, о 15:31

ПРООН оголосила грантовий конкурс «Розширення можливостей громадянського суспільства для забезпечення прав людини та інтеграції вразливих груп в Україні».

Участь у конкурсі можуть взяти неприбуткові організації, зокрема благодійні організації й громадські об’єднання, які офіційно зареєстровані в Україні та реалізовують свої проєкти не менше двох років.

Проєктні пропозиції мають бути спрямовані на забезпечення прав людини та захист вразливих груп населення в Україні, включаючи ВПО та людей з інвалідністю.

Лот № 1 – спрямований на забезпечення захисту та відновлення порушених прав людини в умовах війни.

У межах цього лоту ПРООН приймає заявки з усіх регіонів України. Максимальний бюджет – 20-30 тисяч доларів США на один грант.

Проєктні пропозиції необхідно надіслати не пізніше 23:59 15 вересня 2023 року.

Лот № 2 – має на меті підвищення інклюзивності та доступності громадських просторів й установ.

У межах цього лоту ПРООН приймає заявки учасників з Тернопільської області. Максимальний бюджет – 25 тисяч доларів США на один грант.

Проєктні пропозиції необхідно надіслати не пізніше 23:59 11 вересня 2023 року.

Щоб взяти участь у конкурсі, потрібно надіслати проєктні пропозиції на електронну адресу: [email protected]. У темі листа слід вказати назву конкурсу: «Розширення можливостей громадянського суспільства для забезпечення прав людини та включення вразливих груп населення в Україні».

Докладніше з умовами конкурсу можна ознайомитись за посиланням.