burger

Щоб перемогти, маємо стати хай-тек державою, – Ірина Верещук на заході ІТ-змагання DEV Challenge

Опубліковано 6 Листопада 2023 року, о 15:05

У Києві відбувся фінал 20-го сезону найбільшого чемпіонату для ІТ-спеціалістів у Європі DEV Challenge. Змагання тривало 2 місяці у три етапи: відбірковий, онлайн-раунд та фінал.

У цьому сезоні взяли участь 2515 фахівців. З них 112 дійшли до фіналу. Таким чином, за всі сезони до чемпіонату долучилися понад 27 тисяч учасників.

Під час заходу DEV Challenge Friends Day були визначені переможці 20-го сезону у номінаціях: Product Design, UI Design, Testing, Frontend та Backend.

Віцепрем’єрка Ірина Верещук привітала фіналістів чемпіонату та подякувала організаторці DEV Challenge Євгенії Безпаловій за створення майданчика, де можна знайти партнерів для проєкту або ментора в ІТ-галузі.

«Щоб перемогти, ми маємо стати хай-тек державою. А інновації мають стати нашим способом життя. Під патронатом Першої леді Олени Зеленської ми напрацьовуємо програми, які спрямовані на психологічну та соціальну підтримку, а також реабілітацію наших ветеранів. І я дякую учасникам DEV Challenge за роботу над цифровими рішеннями для ветеранів», – сказала Ірина Верещук.